AAA
Zoek
 
 
 
 

INFORMATIELIJNEN OF SYSTEMEN

 
Oogvereniging, Ooglijn
tel: 030 -294 54 44
e-mail: info@ooglijn.nl / www.oogvereniging.nl / twitter: @oogvereniging  / facebook: oogvereniging
De Ooglijn van de Oogvereniging is de landelijke advies- en informatielijn voor iedereen die vragen heeft over problemen met zien. Iedereen kan gewoon zijn verhaal kwijt: praten over de praktische en emotionele gevolgen van een visuele beperking met iemand die niet persoonlijk betrokken is.
Verder beantwoordt zij vragen over uiteenlopende zaken: aanpassingen in huis, hulpmiddelen, revalidatiemogelijkheden, mobiliteit etc. Telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 15.30 uur.
 

Koninklijke Kentalis
Postbus 7, 5270 BA Sint Michelsgestel
telefoon: 073 - 558 81 40
www.kentalis.nl / doofblindheid@kentalis.nl
?Wanneer u of uw kind niet goed kan zien en óók niet goed kan horen, heeft u vaak veel vragen.
?Vragen kunnen gaan over communicatie, gedrag en ontwikkeling, en over welke ondersteuning nodig is thuis, op school of op de werkplek. Ook zijn er vaak vragen over de toekomst. ?Bij Kentalis kan onderzoek worden gedaan om antwoord te krijgen op deze vragen. Afhankelijk van de vraag verrichten we onderzoek op audiologisch, visueel, psychologisch en/logopedisch gebied. Binnen het diagnostiekteam werken meerdere disciplines nauw samen om te komen tot een betrouwbaar beeld en een persoonlijk advies voor verdere behandeling en begeleiding. De medewerkers hebben veel ervaring met het verrichten van diagnostiek bij mensen met doofblindheid. De specifieke kennis en multidisciplinaire benadering is essentieel voor eerlijke beeldvorming. Met uw vragen en verwachtingen als startpunt komen we tot adviezen waarmee u of uw kind verder kan. Indien u dat wenst denken we natuurlijk ook mee in verdere ondersteuning na het onderzoekstraject.
 
 

 

 
 
ANVVB
Postbus 207
3940 AE Doorn
E. secretariaat@anvvb.nl
   
 
 
 
 
 
Copyright © 2024 ANVVB All rights reserved.
Gerealiseerd door Smart FMS